PR Archives:  LatestBy Company By Date


Press Release -- May 26th, 2011
Source: Telecity Group
Tags: Datacenter

Hardware Intercity Zakelijk onder gebracht bij TelecityGroup

Intercity Zakelijk, de 100% zakelijke Telecom Serviceprovider heeft bij TelecityGroup recentelijk haar IT omgeving ondergebracht. Dit om de aanhoudende groei te kunnen ondersteunen.

Intercity Zakelijk werd in 1986 door ondernemer Alan Jackson in het Verenigd Koninkrijk opgericht. Na een aantal succesvolle jaren opende het bedrijf in 1994 haar kantoor in Nederland. Inmiddels is het uitgegroeid tot dé telefoniespecialist voor de zakelijke markt. Bij de Nederlandse vestiging van Intercity Zakelijk werken momenteel 100 mensen.

Met 60.000 aansluitingen groeit de business voor Intercity Zakelijk nog steeds. Vandaar dat ze haar netwerk flink aan het uitbreiden is. Beschikbaarheid van de data en uptime zijn voor Intercity Zakelijk dusdanig cruciaal geworden, dat de hardware hiervoor niet meer in een doorsnee kantoorpand neergezet konden worden. De keuze voor TelecityGroup was volgens Tony Rijkers, COO van Intercity Zakelijk, eenvoudig gemaakt:

“TelecityGroup maakte van meet af aan een uitstekende indruk. Ze zijn professioneel en daadkrachtig. Daarnaast zijn ze als specialist in staat snel te schakelen, iets wat van cruciaal belang is voor onze onderneming. We werken in een business waar zaken soms de volgende week geregeld moeten zijn. Wij zochten een partner die in staat is snel met ons mee te schakelen. Daarnaast was TelecityGroup met haar uitgebreide connectiviteits mogelijkheden in staat ons een uitstekende uptime te garanderen.”

Alexandra Schless, Algemeen Directeur van TelecityGroup Nederland: “Als datacenter is het onze missie om te zorgen dat de infrastructuur van onze klanten optimaal beschikbaar is door te zorgen voor de juiste koeling, beveiliging en connectiviteit. Hiervoor investeren we voortdurend in technologische innovatie om een maximale uptime te garanderen. Het doet ons dan ook veel plezier dat een bedrijf als Intercity Zakelijk, met haar vooraanstaande rol als zakelijke Telecom Serviceprovider, ons juist op deze criteria selecteert.”

PR Archives: Latest, By Company, By Date