PR Archives:  LatestBy Company By Date


Press Release -- July 29th, 2010
Source: Telecity Group
Tags: Datacenter, Exchange

TelecityGroup behaalt accreditatie voor ISO 14001 en OHSAS 18001

TelecityGroup, de toonaangevende leverancier van hoogwaardige netwerkonafhankelijke datacenters in Europa, heeft certificaten behaald voor ISO 14001, de norm voor milieumanagementsystemen, en OHSAS 18001, de beoordelingsspecificatie voor arbomanagementsystemen. TelecityGroups inzet om te voldoen aan de hoogste normen voor de beste praktijk in de sector wordt hiermee opnieuw benadrukt.


ISO 14001 is een internationaal erkende accreditatie voor organisaties die door middel van een strenge certificatieprocedure aantonen over uitstekend milieumanagement te beschikken. Het certificaat benadrukt de voortdurende inzet van TelecityGroup om enerzijds de energie-efficiëntie van haar bestaande datacenters te verhogen en anderzijds  ‘state of the art’ nieuwe  locaties te ontwikkelen, zoals Condorcet in Parijs, ontworpen en gebouwd als een van de meest energiezuinige datacenters in Europa.

OHSAS 18001 bevestigt dat een bedrijf zich onderscheidt op het gebied van gezondheid en veiligheid, en een voortrekkersrol vervult bij het verminderen van risico’s en het creëren van een veilige werkomgeving. De accreditatie is een erkenning voor de stappen die TelecityGroup heeft genomen om elk van haar faciliteiten te voorzien van een uitgebreid arbomanagementsysteem dat niet alleen voldoet aan de specifieke eisen voor de regio waarin het opereert, maar deze zelfs overtreft.

Michael Tobin, CEO van TelecityGroup, zegt: “Het behalen van de accreditaties voor ISO 14001 en OHSAS 18001 bevestigt onze toonaangevende aanpak op het gebied van energie-efficiëntie en veiligheid op het werk, en bewijst de aanzienlijke investeringen die we doen op beide gebieden. Als  toonaangevend leverancier van netwerkonafhankelijke datacenters zijn we vastbesloten ons te blijven onderscheiden met onze dienstverlening en technologie. Het feit dat we voldoen aan de hoogste internationale normen,  waaronder deze, benadrukt dit.”
Na een aanbeveling en een grondige beoordelingsprocedure door Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA) heeft TelecityGroup zowel het ISO 14001- als het OHSAS-certificaat behaald voor al haar 23 netwerkonafhankelijke datacenters in zeven Europese landen.

Over TelecityGroup

TelecityGroup is de toonaangevende leverancier van hoogwaardige datacenters met uitstekende connectiviteit in Europa en biedt een scala van flexibele, schaalbare datacenterdiensten en diensten met toegevoegde waarde aan. TelecityGroup is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van goed beveiligde omgevingen met uitstekende verbindingsmogelijkheden, waarin klanten hun technische, web- en internetinfrastructuur kunnen onderbrengen. Elk datacenter vormt een centrum van connectiviteit en content om het opslaan, delen en distribueren van data, content en media te vergemakkelijken. Het hoofdkantoor van TelecityGroup bevindt zich in Londen en de groep stuurt 23 netwerkonafhankelijke datacenters in zeven Europese landen aan. De datacenters bevinden zich op toplocaties voor handel en connectiviteit, onder meer in Amsterdam, Dublin, Frankfurt, Londen, Manchester, Milaan, Parijs en Stockholm.

Telecity Group is genoteerd aan de London Stock Exchange (LSE: TCY)

www.TelecityGroup.nl

Voor meer persinformatie, foto’s of het aanvragen van een interview kunt u contact opnemen met:

Niels Broekhof
Grayling
023-7503210
Niels.broekhof@grayling.com

PR Archives: Latest, By Company, By Date