PR Archives:  LatestBy Company By Date


Press Release -- September 22nd, 2016
Source: Level 3 Communications
Tags:

Nieuwe oplossing correleert klantverkeer aan kennis van Level 3 over dreigingen en rangschikt beperkingsacties voor klanten

Vereenvoudigd beheer van kennis over bedreigingen met aangepaste, geprioriteerde meldingen

BROOMFIELD, Colorado, 22 september 2016 /PRNewswire/ — Adaptive Threat Intelligence, de nieuwste beveiligingsoplossing van Level 3 Communications (NYSE:LVLT, news, filings) biedt klanten relevante informatie over bedreigingen en waarschuwingen. Deze cloudgebaseerde service bouwt voort op de Level 3-portfolio van flexibele, efficiënte beveiligingsoplossingen. De service is beschikbaar in alle regio’s.

Foto – http://photos.prnewswire.com/prnh/20160914/407832-INFO

Adaptive Threat Intelligence maakt gebruik van het zicht dat Level 3 heeft op wereldwijd internetgebruik en een team van beveiligingsexperts dat klanten voorziet van de hulp van een beheerde service. Klanten profiteren van het onderzoek en de bevindingen van het Level 3 Threat Research Labs-team, de kennis over risicobeperking van de professionals bij het Level 3 Security Operation Center (SOC) en het gemak van kennis over op welke bedreigingen moet worden gereageerd door middel van de gecorreleerde en geprioriteerde waarschuwingen.

Schattingen van het Federal Bureau of Investigation geven aan dat ransomware een misdaad is die USD 1 miljard dollar per jaar kost. Ondernemingen hebben een beveiligingsprovider nodig met de tools en expertise om deze hardnekkige en mogelijk dure bedreigingen tegen te gaan.

KLIK HIER OM MEER DE LEZEN OVER BEWAKING VAN BEDREIGING:http://news.level3.com/fiveasofthreatintelligence

Zo werkt het:

 • Adaptive Threat Intelligence is een one-stop shop voor klanten. Ze hoeven geen reputatiefeeds meer te kopen voor schadelijke activiteit, onsite kasten te beheren of interne resources te hebben om informatie over bedreigingen te correleren en risico’s in hun netwerk te identificeren.
 • Adaptive Threat Intelligence is een cloudgebaseerde service die dit soort vereisten afhandelt en een aangepaste, gerangschikte lijst aanlevert van daadwerkelijk schadelijke communicaties. Er is bovendien geen hardware voor nodig.
 • Er wordt een voorbeeld van klantgegevens gecorreleerd aan bekende schadelijke communicaties met behulp van de analyse door Level 3 van bronnen van bedreigingsgegevens (inclusief DNS-, CDN- en MSS-infrastructuur en externe gegevens).
 • Klanten ontvangen bijna in realtime waarschuwingen voor gecorreleerde gebeurtenissen op hun netwerk.
 • SOC-experts van Level 3 staan ter beschikking om extra context te geven en, waar nodig, bedreigingen te beperken of DDoS-aanvallen (Distributed Denial of Service) te escaleren.
 • Het interactieve rapportagesysteem werkt bijna in realtime en levert historische overzichten voor extra analyse.

Belangrijke feiten:

 • Level 3 heeft als wereldwijde netwerkserviceprovider breed zicht op wereldwijd internetverkeer en een breed beeld van de risico’s. Level 3 neemt actie ten aanzien van grootschalige bedreigingen en beschermt klanten zo tegen bekende, schadelijke actoren.
 • De oplossing destilleert werkelijke communicatie, Indicators of Compromise (IoC), tussen klanten en slechte actoren. De klantspecifieke gebeurtenisgegevens zijn beschikbaar via de portal, SIEM-systemen (beveiligingsinformatie en gebeurtenisbeheer) en e-mailwaarschuwingen.
 • Klanten profiteren van het team van beveiligingsexperts dat Level 3 heeft en kunnen erop rekenen dat het team de situatie bewaakt. Hierdoor kunnen klanten hun beperkte beveiligingsresources efficiënter gebruiken.
 • Level 3 werkt samen met de community aan kennis over bedreigingen en dit komt ten goede aan diens netwerk en klanten.
 • Adaptive Threat Intelligence gaat samen met de andere, veilige en efficiënte oplossingen van Level 3 zoals Adaptive Network Security en DDoS Mitigation Service.

Kenmerken:

 • Bijna realtime bewaking en meldingen van bedreigingen
 • Portalgebaseerde, geautomatiseerde, contextrijke rapporten waar actie op kan worden genomen
 • 24/7 ondersteuning van SOC-experts
 • Geïntegreerde gebeurtenisfeed naar het SIEM-platform (beveiligingsinformatie en gebeurtenisbeheer) van de klant
 • Meldingen via e-mail

Belangrijkste citaat:

Christina Richmond, programmadirecteur van beveiligingsdiensten bij Infrastructure Services Research Group, IDC

“Van CIO’s en CISO’s waar ik contact mee heb, hoor ik dat het landschap complex is, zowel intern als extern. Ze hebben inzicht nodig in de bedreigingen die relevant zijn voor hun bedrijven zodat ze beveiligingsinitiatieven kunnen prioriteren. De sleutel voor deze IT-leiders is om samen te werken met een bedrijf dat een brede en diepgaande kennis heeft van bedreigingen en deze informatie consumeerbaar en relevant maakt. Adaptive Threat Intelligence van Level 3 combineert aangepaste kennis met expertise om klanten te voorzien van communicaties waar actie op kan worden genomen en die specifiek zijn voor hun netwerk. IDC voorspelt dat kennisgebaseerde producten in 2020 tien keer meer waarde zullen hebben voor bedrijven. Dit is dus de tijd om te investeren in een oplossing.”

Anthony Christie, Chief Marketing Officer, Level 3

“Bedreigingen onderzoeken op basis van kennis of reputatiefeeds is een pijnlijke aangelegenheid voor klanten. Ze hebben een slim filter nodig voor hun beveiligingsmeldingen om ze te helpen erachter te komen wat hun prioriteit moet hebben en waar ze resources aan moeten toewijzen. We correleren en prioriteren livecommunicaties en rangschikken de risico’s voor klanten. Daarmee halen we werklast weg bij IT-afdelingen en beveiligingsteams zodat ze zich kunnen richten op waar ze zich eigenlijk mee bezig moeten houden: hun core business.”

Meer informatie:

Over Level 3 Communications
Level 3 Communications, Inc. (NYSE:LVLT) is een Fortune 500-onderneming die lokale, nationale en internationale communicatieservices biedt aan ondernemingen, overheidsinstanties en serviceproviders. Het uitgebreide portfolio dat Level 3 biedt met veilige, beheerde oplossingen omvat vezel- en infrastructuuroplossingen, IP-gebaseerde voice- en datacommunicatie, grootschalige Ethernet-services; video- en contentdistributie, datacenter- en cloudgebaseerde oplossingen. Level 3 bedient klanten in meer dan 500 markten in meer dan 60 landen in een wereldwijd servicesplatform op basis van privévezelnetwerken op drie continenten, verbonden door uitgebreide onderzeese faciliteiten. Ga voor meer informatie naar www.level3.com of leer ons kennen op Twitter, Facebook en LinkedIn.

© Level 3 Communications, LLC. Alle rechten voorbehouden. Level 3, Level 3 Communications, Level (3) en het Level 3-logo zijn ofwel gedeponeerde servicemerken of servicemerken van Level 3 Communications, LLC en/of een van diens gelieerde ondernemingen in de Verenigde Staten en elders. Andere servicenamen, productnamen, bedrijfsnamen of logos in dit bericht zijn de handels- of servicemerken van hun respectieve eigenaars. Level 3-services worden geleverd door dochterondernemingen van Level 3 Communications, Inc.

Toekomstgerichte uitspraken
Een aantal uitspraken in dit persbericht zijn van een toekomstgerichte aard en zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen of meningen van het management. Deze toekomstgerichte uitspraken zijn geen garantie voor prestaties en zijn onderhevig aan diverse onzekerheden en andere factoren die buiten de controle van Level 3 liggen en die ertoe kunnen leiden dat daadwerkelijke gebeurtenissen sterk afwijken van die die worden besproken in of geïmpliceerd door de uitspraken. Belangrijke factoren die Level 3 zouden kunnen verhinderen om de vermelde doelstellingen te realiseren zijn onder andere, maar niet beperkt tot, het vermogen van het bedrijf om: omzet uit haar services te verhogen om doelstellingen voor financiële en operationele prestaties te realiseren; effectieve ondersteunende systemen te ontwikkelen en bij te houden; systeem- en netwerkstoringen of -onderbrekingen te beheren; schending van de beveiligingsmaatregels voor het netwerk- en computersysteem af te wenden; nieuwe services te ontwikkelen die voldoen aan de vereisten van klanten en acceptabele marges genereren; de toekomstige uitbreiding of aanpassing van het netwerk te beheren om concurrerend te blijven; intellectuele-eigendoms- en eigendomsrechten te verdedigen; risico’s te beheren die te maken hebben met de onzekerheid van de wereldwijde economie; voortdurende of versnelde afname in marktprijzen voor communicatieservices te beheren; capaciteit te verwerven voor haar netwerk bij andere providers en haar netwerk met voordelige voorwaarden te koppelen aan andere netwerken; nieuwe acquisities met succes te integreren; op effectieve wijze om te gaan met risico’s op politiek of juridisch vlak, in de regelgeving, op het gebied van buitenlandse valuta of andere risico’s waaraan de onderneming wordt blootgesteld door aanzienlijke internationale activiteiten; kwetsbaarheid voor voorwaardelijke verplichtingen te verkleinen; en om aan alle voorwaarden van haar schuldverplichtingen te voldoen. Extra informatie over deze en andere belangrijke factoren zijn te vinden in de deponeringen van Level 3 bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (Commissie van Toezicht op het effecten- en beurswezen). Uitspraken in dit persbericht dienen in het licht van deze belangrijke factoren te worden geëvalueerd. Level 3 is niet verplicht en doet nadrukkelijk afstand van een dergelijke verplichting om de toekomstgerichte uitspraken bij te werken of te wijzigen, ofwel op basis van nieuwe informatie, gebeurtenissen in de toekomst of anderszins.

Contactgegevens

Media:

Investeerders:

Ashley Pritchard

Mark Stoutenberg

+1 720 888 5950

+1 720 888 2518

ashley.pritchard@level3.com

mark.stoutenberg@level3.com

Logo – http://photos.prnewswire.com/prnh/20140908/144115

PR Archives: Latest, By Company, By Date