PR Archives:  LatestBy Company By Date


Press Release -- June 26th, 2013
Source: Telecity Group
Tags:

IS HyperGrid™ Enterprise Cloud Computing platform nu beschikbaar bij TelecityGroup

Low latency aansluitingen op IS HyperGrid™ mogelijk in TelecityGroup datacenters in Amsterdam.


IS Group, een van de meest toonaangevende cloud service providers van Nederland, biedt vanaf vandaag een directe verbinding naar haar IS HyperGrid™ Enterprise Cloud Computing service.

Het IS HyperGrid™ maakt het zo voor bedrijven mogelijk kosten-effectieve en flexibele hybride cloud omgevingen te bouwen. Met de directe verbinding die nu beschikbaar is in TelecityGroups datacenters worden netwerkkosten lager en kan bandbreedte worden vergroot. Bovendien wordt een directe verbinding geboden met de goed beveiligde ‘Infrastructure as a Service’ (IaaS)-cloud van IS Group.

Deze nieuwe dienst van IS Group is per direct beschikbaar voor klanten van TelecityGroups datacenters in Amsterdam. Klanten die hun apparatuur in eigen kantoor of datacenter hebben staan kunnen dezelfde optimale verbinding maken met de IS HyperGrid™ service door gebruik te maken van IS Group’s end-to-end CrossNet connectivity oplossing. De CrossNet service is gebaseerd op het netwerk van de belangrijkste Nederlandse telecombedrijven en biedt wereldwijde dekking met aansluiting op internationale telecompartijen. Door meer dan 300 peering overeenkomsten via de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX) wordt er ook geconnecteerd met ISP’s overal ter wereld.

Jan Willem des Tombe, CEO van IS Group: “IS HyperGrid™ levert een zeer krachtige cloudcomputing oplossing. Gecombineerd met onze CrossNet connectiviteitsoplossing kunnen we een naadloze verbinding leggen tussen interne infrastructuur bij bedrijven en de prominente cloudcomputing omgeving die we nu kunnen bieden in de diverse datacenters van TelecityGroup. Onze samenwerking met TelecityGroup bestaat al sinds 1999 en beide bedrijven hebben altijd zeer nauw samengewerkt.

Alexandra Schless, Managing Director TelecityGroup Nederland: “Met het hoge kwaliteitsniveau van onze connectiviteit, stroomvoorziening, beveiliging en betrouwbaarheid zijn onze datacenters de ideale omgeving voor cloud service providers zoals IS Group om te groeien. TelecityGroup datacenters maken probleemloze samenwerking tussen bedrijven en cloud providers mogelijk. Het is goed om te zien dat het aantal diensten dat tussen onze klanten onderling wordt geleverd binnen onze datacenters met IS HyperGrid™ verder wordt uitgebreid. Door samen te werken met experts zoals IS Group profiteren onze klanten optimaal van geboden zakelijke cloud- en connectiviteitsoplossingen.”

PR Archives: Latest, By Company, By Date