PR Archives:  LatestBy Company By Date


Press Release -- May 13th, 2013
Source: Telecity Group
Tags:

TelecityGroup ontvangt opnieuw certificering volgens internationale normen voor managementsystemen

Blijk van voortzetting van excellentie in managementsystemen in totale Europese operatie


TelecityGroup is de Europese toonaangevende aanbieder op het gebied van hoogwaardige carrier-neutrale datacenters. Vandaag kondigde het bedrijf de verlenging van de groepsbrede certificering volgens ISO 27001, ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001 aan. Dit zijn wereldwijd erkende normen op het gebied van informatiebeveiliging, kwaliteitsmanagement en gezondheid, veiligheid en milieu. De verlenging van de certificering toont aan dat TelecityGroup uitmuntend blijft presteren met haar managementsystemen voor alle Europese activiteiten.

“Wij willen door heel Europa een optimale omgeving bieden voor de kritische infrastructuur van onze klanten. Deze infrastructuur vormt stimuleert tenslotte de groei van de digitale economie,” verklaart Michael Tobin, CEO van TelecityGroup. “Wij zijn er trots op de hercertificering te kunnen aankondigen. Hiermee kunnen wij aantonen dat wij ons inspannen om hoge kwaliteit te kunnen blijven bieden en voldoen aan erkende internationale normen. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat onze datacenters voldoen aan de strengste internationalestandaarden. Wij garanderen dus blijvend hoge servicekwaliteit.”

De hercertificering is drie jaar geldig voor alle operationele datacenters van TelecityGroup in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland, Frankrijk, Italië, Ierland en Zweden. De recent verworven datacenters van TelecityGroup in Helsinki worden later in 2013 beoordeeld.

PR Archives: Latest, By Company, By Date