PR Archives:  LatestBy Company By Date


Press Release -- January 15th, 2013
Source: Telecity Group
Tags:

Perfect World kiest voor TelecityGroup AMS 5 als gateway voor gaming

TelecityGroup, Europa’s toonaangevende leverancier van carrier-neutrale datacenters, maakt vandaag bekend dat het Chinese bedrijf Perfect World, één van ’s wereld grootste online game publishers met vestigingen in Amerika en Europa en met miljoenen spelers, haar bedrijfskritische IT-infrastructuur onderbrengt bij TelecityGroup’s AMS 5 in Amsterdam Zuidoost. Door voor dit datacenter te kiezen van TelecityGroup in Nederland, zorgt Perfect World in Europa voor een uitstekende dienstverlening aan spelers van populaire games als Neverwinter, Star Trek Online and Forsaken World. Deze MMORPG’s (Massive Multiplayer Online Role Playing Games) zijn free-to-play en zijn een zeer populaire manier van gamen, onder spelers van alle leeftijden.

Perfect World was al klant bij TelecityGroup Nederland en maakte naar tevredenheid gebruik van de professionele dienstverlening in AMS 4 op het Amstel Businesspark. Vanwege dit vertrouwen en de wens om in een nieuw datacenter uit te kunnen breiden in een private suite, besloot het bedrijf te migreren naar AMS 5. De hoogstaande kwaliteit en het oog voor detail waarmee dit nieuwste datacenter gebouwd is, waren belangrijke overwegingen bij deze beslissing.

Eduard Iacoboaia, Engineering Manager bij Perfect World:
“Een lage latency en hoge uptime van het netwerk zijn noodzakelijk voor online gaming. Wij bieden de mogelijkheid wereldwijd 24/7 te gamen en onze spelers verwachten de best mogelijke verbinding. Vandaar dat wij hebben besloten om te migreren naar het nieuwste datacenter van TelecityGroup, AMS 5. We hadden al prima ervaringen met de kwalitatieve dienstverlening van TelecityGroup in AMS 4 en vertrouwen op een vlekkeloze migratie naar AMS 5. Dit gloednieuwe datacenter stelt Perfect World in staat gamers in heel Europa een uitstekende game ervaring te bieden.”

Alexandra Schless, Managing Director TelecityGroup Netherlands:
“TelecityGroup streeft sinds haar oprichting naar de hoogst mogelijke kwaliteit in haar dienstverlening. Oog voor detail, flexibileit en een zeer lage latency spelen bij veel bedrijven een belangrijke rol in hun keuze voor een datacenter. Tevens kunnen we een volledig beveiligde verbinding leveren naar de belangrijkste Europese knooppunten en Tier 1 carriers in Europa. We zijn trots dat Perfect World ons als partner beschouwt en naar AMS 5 komt. We zijn er zeker van dat wij Perfect World de juiste omgeving bieden om verder te groeien in Europa.”

PR Archives: Latest, By Company, By Date