PR Archives:  LatestBy Company By Date


Press Release -- December 8th, 2010
Source: Telecity Group
Tags: Datacenter

TelecityGroup kondigt nieuw datacenter in Amsterdam aan

TelecityGroup, leverancier van netwerkonafhankelijke datacenters in Europa kondigt een nieuw 9 MW datacenter aan van 6000 m2 in Amsterdam.


Het nieuwe datacenter zal verbonden worden met TelecityGroups vier bestaande datacenters in Amsterdam en vanaf de opening deel uitmaken van een van ’s werelds belangrijkste internetknooppunten.

Het nieuwe datacenter, het vijfde van TelecityGroup in Amsterdam, zal in fasen worden geopend vanaf het vierde kwartaal van 2011. TelecityGroup bevestigt hiermee haar positie als vooraanstaand leverancier van datacenters met hoge connectiviteit in de stad.

Michael Tobin, CEO van TelecityGroup verklaart: “Ik ben verheugd dat we deze groeicapaciteit in Amsterdam hebben weten vast te leggen. TelecityGroup heeft een sterk jaar achter de rug en samen met de bouw van nieuwe sites/faciliteiten in Londen, Frankfurt, Parijs en Stockholm geeft dit nieuwe datacenter ons de mogelijkheid om op lange termijn in al onze kernmarkten te blijven groeien. Als groep heeft TelecityGroup inmiddels een aangekondigde capaciteit van 107 MW, waarvan 58 MW operationeel actief is. We leveren nieuwe capaciteit in fasen op, in lijn met de groeiende vraag naar capaciteit. Met deze gefaseerde aanpak kan de Group haar kapitaalinvesteringprofiel bewaken en de bedrijfsmarge voortdurend laten toenemen.”

Contactgegevens:

Grayling
Ineke Tiesinga
T: +31 (0)23 750 3210
E: ineke.tiesinga@grayling.com

PR Archives: Latest, By Company, By Date